• Program


    NT Live - Peter Morgan: Audiencia

    NT Live - Peter Morgan: Audiencia

    II. Erzsébet királynő uralkodásának 60 éve alatt minden egyes héten fogadja az aktuális miniszterelnököt a Buckingham-palotában. Mivel ezek magánkihallgatások, ami elhangzik, bizalmas. A felek még házastársaiknak sem beszélhetnek róla. Peter Morgan darabjában egy sor fiktív, de meghatározó találkozót mutat be a királynő és a Downing Street mindenkori lakója között.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 6. csütörtök, 19:00

    A National Theatre Live előadása a Gielgud Theatre-ből, felvételről, 180 perc, 2013
    Angol nyelven, magyar felirattal

    Rendező: Stephen Daldry

    szereplők: Helen Mirren (II. Erzsébet), Geoffrey Beevers (Istállómester), Jonathan Coote, Michael Elwyn (Anthony Eden), Richard McCabe (Harold Wilson), Nell Williams (Az ifjú Erzsébet), Rufus Wright (David Cameron), Haydn Gwynne (Margaret Thatcher), Nathaniel Parker (Gordon Brown), Edward Fox (Winston Churchill)

    Peter Morgan író, forgatókönyvíró és a címszereplő Helen Mirren már A királynő című filmen is együtt dolgozott, amiért 2006-ban Mirren megkapta a legjobb női főszereplő Oscar-díját.

    II. Erzsébet királynő uralkodásának 60 éve alatt minden egyes héten fogadja az aktuális miniszterelnököt a Buckingham-palotában. Mivel ezek magánkihallgatások, ami elhangzik, bizalmas. A felek még házastársaiknak sem beszélhetnek róla. Peter Morgan darabjában egy sor fiktív, de meghatározó találkozót mutat be a királynő és a Downing Street mindenkori lakója között. Politikusok jönnek-mennek, Churchilltől Cameronig ki szószékként, ki gyóntatószékként értelmezi a királynő otthonát. Erzsébet azonban állandó. Nyugodtan várja a következő miniszterelnök bemutatkozását.

    Ajánlatunk


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Ajánló


    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016