• Program


    Nyári Károly Adventi koncert

    Nyári Károly Adventi koncert

    Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája egy meghitt és közvetlen hangulatú adventi koncertre invitálja az igényes zenét kedvelő közönséget. A koncerten a legcsodálatosabb karácsonyi dalok mellett, elhangzanak a művész legismertebb slágerei eddig még nem hallott feldolgozásban.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Szerző: Nyári Károly

    Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája egy meghitt és közvetlen hangulatú adventi koncertre invitálja az igényes zenét kedvelő közönséget. A koncerten a legcsodálatosabb karácsonyi dalok mellett, elhangzanak a művész legismertebb slágerei eddig még nem hallott feldolgozásban. Az exkluzív koncert meglepetés sztárvendégei a Játékszín kiváló művészei, akikkel gyönyörű duettek lesznek hallhatóak, hogy elhozzák az ünnep varázslatos pillanatait a közönségnek.

    KÖZREMŰKÖDIK: BUDAPESTI JAZZ SZIMFONIKUS KAMARAZENEKAR

    Ajánlatunk


    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

    A Pesti Magyar Színház zenés előadásában megismerheted Tutajos és Bütyök, a két fővárosi nyolcadikos csodás nyári kalandjait. A két jó barát először jár vidéken, mégpedig a varázslatos titkokat rejtő Kis-Balaton mellett. Eleinte minden idegen a számukra, de Matula bácsi – aki kicsit olyan, mintha mindannyiunk nagypapája volna – megismerteti őket a táj titkaival, a végtelen nádas különleges állataival és növényeivel, a vidéki élet szépségeivel.

    Ajánló


    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016