• Program


    Nyitott házasság
    5

    Nyitott házasság

    Újra lehet alkotni egy házasságot azzal, hogy kinyitják? Bizony, Mambrettiék hálószobája is huzatossá válik, hálószobatitkaikat viszont teregessék ki ők maguk estéről estére. Vajon bírják-e az iramot?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 10. szerda, 19:31

    Dario Fo: Nyitott házasság
    Bemutató: 2020. január

    “Ha a házasság mindkét oldalról nyitott, akkor huzatos.”

    A hűség fogalma, a zárt, hagyományos házasság eszméje elavult, túlhaladott, hagyjuk a régi, klasszikus, olasz “felszarvazást”, viselkedjünk modern, civilizált emberek módjára, véli Mambretti doktor Dario Fo fergeteges komédiájában, s egy napon zöld utat kap feleségétől, Antoniától:

    – Menj csak! Szabad a pálya, feküdj le azzal, akivel tetszik… Nekem ez nem megy! Megvagyok én így is… ha te semmiképp nem akarsz már velem lenni, hát akkor én inkább egyedül… Hidd el, nyugodt vagyok, semmi baj, elülök én szépen itthon…
    Csakugyan ilyen egyszerű lenne ez az egész, férfi és nő között?

    Szereposztás
    Antonia.............. Kocsis Judit
    Nino................... Schlanger András

    Rendező: Szitás Barbara

    A változás jogát fenntartjuk!

    Ajánlatunk


    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

    Ajánló


    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016