• Program


    Nyitott házasság
    5

    Nyitott házasság

    Újra lehet alkotni egy házasságot azzal, hogy kinyitják? Bizony, Mambrettiék hálószobája is huzatossá válik, hálószobatitkaikat viszont teregessék ki ők maguk estéről estére. Vajon bírják-e az iramot?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Dario Fo: Nyitott házasság
    Bemutató: 2020. január

    “Ha a házasság mindkét oldalról nyitott, akkor huzatos.”

    A hűség fogalma, a zárt, hagyományos házasság eszméje elavult, túlhaladott, hagyjuk a régi, klasszikus, olasz “felszarvazást”, viselkedjünk modern, civilizált emberek módjára, véli Mambretti doktor Dario Fo fergeteges komédiájában, s egy napon zöld utat kap feleségétől, Antoniától:

    – Menj csak! Szabad a pálya, feküdj le azzal, akivel tetszik… Nekem ez nem megy! Megvagyok én így is… ha te semmiképp nem akarsz már velem lenni, hát akkor én inkább egyedül… Hidd el, nyugodt vagyok, semmi baj, elülök én szépen itthon…
    Csakugyan ilyen egyszerű lenne ez az egész, férfi és nő között?

    Szereposztás
    Antonia.............. Kocsis Judit
    Nino................... Schlanger András

    Rendező: Szitás Barbara

    A változás jogát fenntartjuk!

    Ajánlatunk


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

    Ajánló


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016