• Program


    Nyitott Műtermek Délutánja No. 13 Stree ART Tour / CAFe 2018

    Nyitott Műtermek Délutánja No. 13 Stree ART Tour / CAFe 2018

    A CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivállal közös program.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Színes város tűzfal túra

    Ma már Budapesten sem számít meglepő kijelentésnek, hogy a városban barangolva, munkába menet, A-ból B-be rohanás közben is találkozhatunk igazi műalkotásokkal  az utcán.
    A Színes Város Budapest művészeti tűzfalfestő fesztivál 2014 óta minden évben a magyar és nemzetközi urban art szcéna fiatal és tehetséges alkotóit hívja meg festeni a fővárosba, hogy színesebb és izgalmasabb pontjai szülessenek a városnak. Kezdetektől fogva cél a műfaj sokszínűségének bemutatása és a művészet közelebb hozása a városlakókhoz.
    E séta alkalmával Nádudvari Noémi, a fesztivál kurátora a VII. kerületben vezeti végig az érdeklődőket, hogy 18 falat érintve – melyek közül sajnos 7 darab már hamarosan nem lesz látható – meséljen az alkotások hátteréről, történetéről, az alkotásról és a fesztivál kulisszatitkairól is.

    Túravezető: Nádudvari Noémi, esztéta, Színes Város Budapest Fesztivál kurátora

    Ajánlatunk


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Ajánló


    Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas…

    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016