• Program


    Óévbúcsúztató szilveszteri gála

    Óévbúcsúztató szilveszteri gála

    A legszebb és legismertebb dallamokkal búcsúzunk az Óévtől és egyben köszöntjük az Új Esztendőt is 2018. december 28-án 19 órai kezdettel.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. december 28. péntek, 19:00

    Csodálatos hangú primadonnák bámulatos kosztümjei, a szubrett és táncoskomikus akrobatikus kettősei,  táncosok és nem utolsó sorban a humort képviselő művészek gondoskodnak az önfeledt szórakozásról ezen az estén. Lehár Ferenc, Johann Strauss és Kálmán Imre örökzöld dalai csendülnek föl két kellemes órában Virágh József, Vörös Edit, Bozsó József, Csonka Zsuzsanna, Heller Tamás, Gróf Gréta és Kokas László tolmácsolásában.

    Ajánlatunk


    Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

    A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt.

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    Ajánló


    A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016