• Program


    Oláh Krisztián Quartet

    Oláh Krisztián Quartet

    Oláh Krisztián kvartetté bővült saját formációja hiánypótló a magyar zenei palettán. Krisztián első magyar zenészként meghívást kapott a Thelonius Monk Institute nemzetközi jazz versenyére, ahol a világ 14 legjobb zongoristája versenyzett. A felkészülés ideje alatti időszak, valamint a Washingtonban és New Yorkban töltött idő és tapasztalatok újabb vágányra terelték életét, így zenei világát is.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. június 27. csütörtök, 20:00

    Fiatal korát meghazudtoló érett hangon megszólaló rendkívül összetett programjával különleges utazásra hívja hallgatóságát: zenéjében a 2019-re már sokszorosan kiforrott jazz kifejezőeszközein keresztül tükröződnek vissza mindazok a – javarészt elidegeníthetetlenül európai gyökerű – zenei inspirációk, melyek gyakran a XX. vagy akár a XVIII-XIX. század zenei örökségére utalnak vissza. Mindamellett, hogy a zenekar programja Krisztián saját szerzeményeire épül, a tagok, ifj. Oláh Kálmán, Orbán György és Serei Dániel, mind nagyszerű improvizatőrök is, így a produkció szerves részét képezi a spontán és kollektív improvizáció, mely óhatatlanul magában hordozza napjaink szellemiségét és zenei eszköztárát, ezáltal friss és komplex hangzásvilágot formálva a zenekarnak.

    Közreműködik:

        Oláh Krisztián - zongora
        ifj. Oláh Kálmán - szaxofon
        Orbán György - nagybőgő
        Serei Dániel - dob

    Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
    Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
    Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Ajánlatunk


    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Ajánló


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    keserves bohózat két részben

    19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016