• Program


    Oliver!

    Oliver!

    Az Oliver! Charles Dickens regényéből készült. Az író a kis Olivér alakjában az emberi jóság örök érvényű elvét kívánta megformálni, amely minden gonosszal szembeszáll, és a végén teljes diadalt arat.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 8. vasárnap, 15:00

    OLIVER!
    musical

    Írta: Lionel Bart
    Rendező: Nagy Viktor

    Egy viharos éjszakán egy fiatal lány a mudfogi dologházban megszüli gyermekét, majd meghal. Az árva a Twist Olivér nevet kapja. Az árvaházból egy koporsókészítő veszi magához, ám Olivér nem hajlandó eltűrni az igazságtalan bánásmódot, a fenyítés elől egyszerűen világgá megy. Étlen-szomjan gyalogol Londonig, ahol zsebtolvajok bandája veszi pártfogásába, melyet Fagin irányít. Olivért megtanítják a tolvajlás művészetére, ám ő az első bevetésen lebukik. Sorsa váratlanul jóra fordul, amikor egy gazdag úriember a házába fogadja, bűnöző cimborái azonban ismét felbukkannak, hogy a hirtelen úri fiúvá lett árvát visszarántsák az alvilágba.

    Az Oliver! Charles Dickens regényéből készült. Az író a kis Olivér alakjában az emberi jóság örök érvényű elvét kívánta megformálni, amely minden gonosszal szembeszáll, és a végén teljes diadalt arat. Lionel Bart világhírű musicaljét 1960-ban mutatták be a londoni West Enden, ahol több mint 2500 előadást játszottak belőle. Két évvel később már a Broadway-n adták elő. Azóta szinte mindenhol a világon színre került már, és töretlenül meghódít minden nézőt, minden korosztályt. Zseniális zenéje, nagyszerű szövegkönyve, megejtő emberi tartalma a zenés színház felejthetetlen klasszikusai közé emelte.

    A produkció bemutatását a Music Theatre International (Europe) Limited engedélyezte. Az engedélyeztetését az UMPA Ügynökség közvetítette.

    „Kedves Szülőtársak!
    Ez a zenés darab lehetőséget kínál arra, hogy gyerekeinket kirobbantsuk a digitális kütyük virtuális világából, egy valódi, eleven színházi világba. A „csomagolás” könnyed, de a mondanivaló tartalmas. Talán jót tesz gyerekeinknek, és nekünk is, ha a darab láttán értékeljük azt a jólétet, amiben részünk van.”
    Herbert Gábor, a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület elnöke

    Ajánlatunk


    Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

    Ajánló


    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016