• Program


    Opera Warriors

    Opera Warriors

    Először látható Magyarországon a világhírű Kínai Nemzeti Opera által bemutatott Opera Warriors című opera – és táncjáték. A pekingi opera művészi varázsa lenyűgöző, a benne megjelenő színészi játék a közönséget könnyen magával ragadja, s rögtön elvarázsolja.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 26. csütörtök, 19:00

    Az Opera Warriors egy történetet mesél el három barátról, akik hatalmas tehetséggel, fantasztikus színészi játékkal rendelkeznek. A színpadon megmutatkozik az élet-halál, a szerelem-gyűlölet és a küzdelem a színpadi csillogás eléréséért. A történet a Kínai Köztársaság északi részén, a 20. század elején játszódik, ahol a főhősök a harcművészet elsajátítását követően a Pekingi Opera Színházi Társulatánál találják meg saját útjukat, ám a sors és végzet közbeszól, így az útjaik elválnak. 
    A művészek színpadra viszik saját valóságukat, belső világukat, mindent legyőző akaratukat a a fejlődésük elérése érdekében. A színdarabban megismerkedhetünk a hagyományos kínai operával, mely oly hosszú és csodálatos múltra tekint vissza. 
    A mű a Sino- Európai Alapítvány a Kínai Kultúráért és Oktatásért közreműködésével kerül megrendezésre. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

    Heidou: Hou Yulong
    Duanda: Ren Zhongjie
    Changkao: Zhang Qian
    Yan-er: Jia Zhen
    A harmadik ágyas: Du Yuejiao

    Vezető producer: Li Li
    Művészeti vezető: Wang Jinghua
    Zeneszerző: Fang Ming
    Projekt vezető: Shan Honglong
    Drámaíró: Pik-Wah Li (Lilian Lee)
    Koreográfus: Xing Shimiao
    Jelmeztervező: Wang Qiuping
    Díszlettervező: Gao Guangijan
    Turné menedzser: Liu Wen

    Ajánlatunk


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

    Ajánló


    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016