• Program


    Operavizsga-fesztivál - A titkos házasság (A Freiburgi Zeneművészeti Főiskola előadása)

    Operavizsga-fesztivál - A titkos házasság (A Freiburgi Zeneművészeti Főiskola előadása)

    Cimarosa: A titkos házasság

    A Freiburgi Zeneakadémia hallgatói

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 26. vasárnap, 19:00

    Az operatörténet leghosszabb ráadása: ez a rekord 1792 óta elvitathatatlanul Domenico Cimarosa vígoperájáé, hiszen a bécsi ősbemutatón akkora sikert aratott A titkos házasság, hogy II. Lipót császár paranccsal felérő óhajára rögvest teljes egészében meg is ismételték. A kétfelvonásos mű azóta is sokak számára kedves, Giuseppe Verdi például meggyőződéssel vallotta, hogy 'igazi zenei komédia, amely az opera buffa minden kívánalmának tökéletesen megfelel'. Az előadóknak jól játszható szerepeket és mutatós szólamokat kínáló vígopera ezúttal a Freiburgi Zeneművészeti Főiskola növendékeinek produkciójában jut majd elénk. Nem mellesleg betekintést nyújtva a közönség számára abba a művészetpedagógiai munkába, amely a német Baden-Württemberg tartomány oktatási és zenei életének 1946-ban alapított és immár rég reprezentatív rangú műhelyében zajlik.

    Ajánlatunk


    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

    zenés átirat két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016