• Program


    Operavizsga-fesztivál - Milhaud, Puccini (A drezdai Zeneművészeti Főiskola előadása)

    Operavizsga-fesztivál - Milhaud, Puccini (A drezdai Zeneművészeti Főiskola előadása)

    Az 1856-ban alapított, Carl Maria von Weber nevét viselő drezdai zeneművészeti főiskola egy egyfelvonásos slágeroperával és egy háromfelvonásos, mégis igen rövid és igazán delikát különlegességgel készül a Zeneakadémia immár hagyományos Operavizsga Fesztiváljára.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 20. hétfő, 19:00

    Operavizsga Fesztivál
    Milhaud, Puccini
    A drezdai Zeneművészeti Főiskola előadása

    Milhaud: Le pauvre matelot
    Le matelot - Konrad Furian, Son ami - Seunghun Han, Sa femme - Mariko Lepage, Son beau-père - Peter Fabig

    Puccini: Gianni Schicchi
    Gianni Schicchi - Kwanghun Mun, Lauretta - Paulina Bielarczyk, Rinuccio - Elia Jang, Zita anyó - Pauline Weiche, Gherardo - Konrad Furian, Nella - Hyuna Lim, Gherardino - Simon Holmer, Betto - Seungjin Park, Simone - Peter Fabig, Marco - Seunghun Han, La Ciesca - Paula Götz, Magister Spinelloccio, orvos - Ilya Silchuk, Pinellino, varga - Iason Liossatos, Amantio di Nicolao, jegyző - Gerry Zimmermann, Guccio, kelmefestő - Benedikt Schlegel, Buoso Donato - Karol Kosmonaut

    Rendező: Prof. Barbara Beyer
    Színpadkép: Philipp Eckle
    Rendező asszisztens: Karol Kosmonaut
    Korrepetitor és betanítás: Tim Fluch
    Zenei asszisztensek: Tim Fluch, Jaeun Kim
    Mentorok: Prof. Franz Brochhagen, Prof. Elisabeth Holmer

    Az 1856-ban alapított, Carl Maria von Weber nevét viselő drezdai zeneművészeti főiskola egy egyfelvonásos slágeroperával és egy háromfelvonásos, mégis igen rövid és igazán delikát különlegességgel készül a Zeneakadémia immár hagyományos Operavizsga Fesztiváljára. Puccini Gianni Schicchije nem szorul bemutatásra és ajánlásra, ellenben Darius Milhaud 1927-es operája, a Le pauvre matelot, vagyis A szegény tengerész annál inkább. Panasz három felvonásban – ez a műfaji meghatározása a darabnak, amelynek librettóját Jean Cocteau egy bűnügyi sajtóhír nyomán készítette el. A négyszereplős opera, akárcsak Darius Milhaud többi zenés színpadi alkotása, jószerint ismeretlen hazánkban, így a drezdaiak produkciója a hazai koncertrepertoáron amúgy is mindössze alig néhány szerzeménnyel képviselt francia komponista életművének valóságos felfedezését ígéri.

    Ajánlatunk


    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    Ajánló


    Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016