• Program


  Operett Gála,Budafoki Pincejárat

  Operett Gála,Budafoki Pincejárat

  A Budafoki Pincejárat egy rendhagyó zenés utazásra invitálja az operett szerelmeseit. Kitűnő énekhangok tolmácsolásában, zenekari kísérettel olyan felejthetetlen slágerek csendülnek fel, mint a Pesti nők, Egy asszony illata, Rózsalevél, Hajmási Péter, Pacsirta, A csitári hegyek alatt, Monty csárdás.
   több

  A magyar operett szerzőinek örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot, és ezt teszik most itt Budafokon is, az operettvilág fiatal sztárjainak előadásában. A koncert további érdekessége Horváth Elemér "Emi" hegedűművész és Horváth Péter zongoraművész kettőse. A két virtuóz zenei kísérete és önálló kompozíciói teszik igazán felejthetetlenné az estét! Mivel a program az egyik legismertebb budafoki borászat pincéjében kerül bemutatásra, nem maradhat el  a 3 tételes borkóstoló sem Katona Borház jóvoltából. Legyen Ön is részese ennek a nagyszerű élménynek!

  Szereplők: Köllő Babett, Mádi Piroska,Buch Tibor

  A jegyár magában foglalja a 3 tételes borkóstolót.

   

  Ajánló


  1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt,…

  Örkény István Egyperces novellák című kötete 1968-ban jelent meg először. Az egyik oldalon…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016