• Program


    Orfeum

    Orfeum

    ORFEUM – zenés revü időutazással a XX. Századba élő zenekarral

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. március 22. péntek, 19:00

    Munka után, estefelé… A hajdani orfeumok emlékezetes világát az egykori kávéházak hangulatával ötvözve idézi meg a Hadart Színház. A színpadon hat színész és egy zenekar – semmi sem szab határt fantáziánk, emlékeink szárnyalásának. El sem hinnék, hogy egy-egy ismert melódia mi mindent képes elmesélni, olykor szeretettel, máskor szemrehányással, boldogan, vagy kétségbeesetten, de mindig személyesen és szenvedélyesen. Darvas Ferenc, e világ egyik leghivatottabb szakértője, válogatásában olyan dalok csendülnek fel például, mint a Gyere, te nímand, a Mily mesés a niagara vízesés, a Fizetek főúr, a Valaki kell nekem is stb… Egy orfeumi revü, ahol mindenki megtalálja a saját kedvencét.

    Szereplők: Mérai Katalin, Laurinyecz Réka, Háda János, Zakariás Éva, Gieler Csaba, Csórics Balázs Rendező: Háda János

    Zenei vezető: Darvas Ferenc

    Jelmez: Zsigmond Éva

    A törökbálinti színházbérlet 4. előadása.

    Ajánlatunk


    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016