• Program


    Orientale Lumen - Kelet Világossága 2020 - Szent Efrém Férfikar - Bérlet

    Orientale Lumen - Kelet Világossága 2020 - Szent Efrém Férfikar - Bérlet

    Magyarország legkedveltebb vokális együttese a Szent Efrém Férfikar 2020-ban is folytatja óriási népszerűségnek örvendő Orientale Lumen – Kelet világossága sorozatát. A sorozat helyszíne Pest legősibb temploma: a Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébániatemplom a Március 15. téren.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 11. szombat, 19:30

    Az első 100 bérlet early bird áron, 8500 Ft-ért! Bérletár: 9800 Ft.  

    A Szent Efrém Férfikar 2011 óta rendezi meg évente az Orientale lumen sorozatot, ahol a keleti rítusú keresztény egyházzene legszebb kompozíciói hangoznak el nemzetközileg is ismert szólisták és sztáregyüttesek tolmácsolásában. Az elmúlt nyolc évadban olyan kiváló előadók adtak közös koncertet a Szent Efrém Férfikarral, mint Sebestyén Márta, Abeer Nehme, Palya Bea, Marie Keyrouz nővér, Evgeny Nesterenko, Dés László, Szokolay Dongó Balázs, Pál István Szalonna és bandája, a moszkvai Doros kvintett, az Amadina, a Parafónia, az Orosz Ortodox Szólisták, az Optina Pustyn Férfikar és a Moszkvai Patriarkátus Kórusa.

    A  kilencedik Orientale lumen sorozat középpontjában a nők állnak. Mindhárom koncerten olyan hölgyeket lát vendégül a Szent Efrém Férfikar, akik a legmagasabb szinten képviselik a vokális kultúra egy-egy szegmensét. 2020. január 11-én, a bejrúti születésű Abeer Nehme látogat Magyarországra az Ortodox Karácsony ünnepén. A Közel-Keleten is óriási rajongótáborral bíró énekesnő már kétszer is elkápráztatta az Orientale lumen sorozat közönségét, ezúttal pedig egy új, ádventi-karácsonyi repertoárral áll színpadra a Szent Efrém Férfikarral. 2020. április 25-én is egy ismerős hang lesz a sorozat vendége: az athéni Nektaria Karantzi lép a szent színpadra az Ortodox Húsvét ünnepén, az ősi bizánci görög énekkultúra egyik legavatottabb tolmácsolójaként. A sorozat záró eseményén pedig hölgykoszorúban búcsúzik a Szent Efrém Férfikar: a Szabó Dénes vezette nyíregyházi Pro Musica Leánykarral zárja az Orientale lumen 2020 sorozatot az Ortodox Pünkösd ünnepére összeállított műsorral.

    Orientale lumen (Kelet Világossága) 2020/1 – Ortodox Karácsony
    2020. január 11. szombat 19.30

    Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébániatemplom
    Szent Efrém Férfikar
    Művészeti vezető: Bubnó Tamás
    Közreműködik:
    Abeer Nehme (Libanon)

    Orientale lumen (Kelet Világossága) 2020/2 – Ortodox Húsvét
    2020. április 25. szombat 19.30

    Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébániatemplom
    Szent Efrém Férfikar
    Művészeti vezető: Bubnó Tamás
    Közreműködik:
    Nektaria Karantzi (Görögország)

    Orientale lumen (Kelet Világossága) 2019/3 – Ortodox Pünkösd
    2020.június 6. szombat 19.30

    Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébániatemplom
    Közreműködik:
    Pro Musica Leánykar
    kórusigazgató: Szabó Dénes

    Ajánlatunk


    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016