• Program


    Őrületek tornya - színházi előadás
    2

    Őrületek tornya - színházi előadás

    Moravetz Levente briliáns humorú darabja, az Őrületek tornya tulajdonképpen Shakespeare Tévedések vígjátékának a mai magyar változata ugyanazokkal a szerepcserékkel, és félreértésekkel. Két óra önfeledt nevetésre és kiváló színészi teljesítményekre számíthatunk Háda János rendezésében.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. október 20. vasárnap, 17:00

    Őrületek tornya
    Shakespeare Tévedések vígjátékának mai változata.
    Vígjáték két felvonásban
    Időtartam: 120 perc

    Moravetz Levente briliáns humorú darabja, az Őrületek tornya tulajdonképpen Shakespeare Tévedések vígjátékának a mai magyar változata ugyanazokkal a szerepcserékkel, és félreértésekkel. Két óra önfeledt nevetésre és kiváló színészi teljesítményekre számíthatunk Háda János rendezésében.

    Adottak az elcserélt ikrek, akik egy toronyházba kerülnek, és óhatatlanul összetévesztik őket. Adott aközépkorúházaspár, akik arra készülnek, hogy megcsalják egymást, akár egy liftben is. És ráadásul a nagy kavarodásban még egy csecsemő is eltűnik, de ez is csak félreértés. Hogy a félreértések özönét nyomon tudjuk követni ebben a hasizmot próbáló káoszban, segítségünkre siet a mindent véleményező házmester, aki kibogozza a szálakat.

    Háda János a kicsapongó férjet, míg a csalfa feleséget Mérai Katalin alakítja, mindketten a tőlük megszokott profizmussal. Szabó Mátét két szerepben remekel, nőcsábász macsóként és a saját neméhez vonzódó úriemberként; Suhajda Dániel a fiútestvér kettős karakterét alakítja. Nemcsak a feleség sajátos karakter, Végh Judit  az undok, de szeretetre vágyó csinibaba, Laurinyecz Réka a kelekótya, harsány, ügyetlen és kotnyeles szomszédasszony, és Zakariás Éva, a csak a biznisszel törődő elegáns dáma sem egyszerűek. Hogy teljes legyen a káosz, a toronyházban még két zsaru is megjelenik Juhász György és Bordás Mihály személyében.

     

    Szereposztás:
    Ignác, a férj: HÁDA JÁNOS
    Anita, a feleség: MÉRAI KATALIN
    Csuka Csaba: SZABÓ MÁTÉ
    Csuka Edit: VÉGH JUDIT
    Csuka Attila: SUHAJDA DÁNIEL
    Géza, a közös képviselő: GIELER CSABA
    Zsófi, a szomszédasszony: LAURINYECZ RÉKA
    Klára, az ingatlanügynök: ZAKARIÁS ÉVA
    Rendőr őrmester: BORDÁS MIHÁLY
    Rendőr tizedes: JUHÁSZ GYÖRGY

    Ajánlatunk


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Ajánló


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016