• Program


    Vaksötét lárma

    Vaksötét lárma

    Van egy családunk, technikailag, vagy talán már, annyira sem. Az apa a végét járja, nemrég került haza a kórházból, hogy békében kimúljon. Húsz éves fiára és tizenhét éves lányára marad, hogy otthon gondozgassák. A dolgot az nehezíti, hogy az apa egy németalföldi királynak képzeli magát.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. március 6. vasárnap, 19:30

    Van egy családunk, technikailag, vagy talán már, annyira sem. Az apa a végét járja, nemrég került haza a kórházból, hogy békében kimúljon. Húsz éves fiára és tizenhét éves lányára marad, hogy otthon gondozgassák. A dolgot az nehezíti, hogy az apa egy németalföldi királynak képzeli magát. Pszichózisát pedig fenn kell tartani, hogy könnyebb legyen vele bánni. Közben a fiú meg akar felelni az apjának, a lány pedig gyűlöli az összes családtagját, ahogyan az egy kamaszhoz illik, anya egyáltalán nincs, ő még idejében elhagyta a süllyedő hajót. Ebbe a szituációba érkezik egy ápoló, hogy segítsen a gondozásban.

    Eleinte ellentart, de a tömeges pszichózis elől, amibe idővel már az egész család belekerült, ő sem tud menekülni. A végén pedig...

    Vak: Szappanos Viktor

    Palamedes: László Gáspár

    Octavia: Megyesi Pálma Lívia

    Negro: Borköles Bence

    Pszichológus 1, Wurst: Torma Borbála

    Pszichológus 2, Angyal: Nagy Dorottya Tímea

    zene: Nagy Dorottya Tímea

    Ajánlatunk


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Ajánló


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016