• Program


    ÖSSZHANG: Virágvölgy (magyar felirattal)

    ÖSSZHANG: Virágvölgy (magyar felirattal)

    ÖSSZHANG: Virágvölgy
    magyar road movie, 83 perc, 2018
    magyar nyelven

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 30. vasárnap, 15:00

    Rendező: Csuja László

    Írta: Csuja László, Nagy V. Gergő
    Szereplők: Berényi Bianka, Réti László, Kozma Károly, Kardos György, Kardos Róbert

    A külvárosi lakótelepen unatkozó Bianka hirtelen felindulásból ellop egy csecsemőt, majd kénytelen otthont keresni, azonban senki sem fogadja be. Már-már feladná, mikor véletlenül találkozik a jószívű, munkásszállón élő Lacival, aki segíteni akar az utcán rekedt lánynak és eldönti, hogy mindenáron otthont teremt számukra.

    A Virágvölgy Csuja László rendező egyszerre költői és realista, punkosan karcos első játékfilmje. A film különleges amatőr főszereplőkkel készült: a női főszerepben Berényi Bianka Instagram-sztár, az EU Cannibal frontembere; a férfi főszerepben Réti László, többszörös Speciális Olimpiai bajnok látható. A Virágvölgy Karlovy Vary Filmfesztivál East of the West versenyszekciójában elnyerte a zsűri díját.

    Ajánlatunk


    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

    Ajánló


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016