• Program


    Ötórai hangoló - Liszt Angelus! - Soproni Szimfonikusok kamarazenekara

    Ötórai hangoló - Liszt Angelus! - Soproni Szimfonikusok kamarazenekara

    Liszt Ferenc és más romantikus szerzők kamarazenéje tölti be a barlangszínházat ezen a délutánon, ahol már előre hallhatunk esti harangszót, szerelmi álmokat és más alapvetően fontos vallomásokat az élet nagy dolgairól.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. június 14. vasárnap, 17:00

    Idén is váltható Dohnányi bérlet! A 8 alkalomra szóló bérlet 2019. november 1. és december 31. között váltható kizárólag személyesen a Pro Kultúra jegyirodájában.

    Ajánlatunk


    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

    Ajánló


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016