• Program


    Óz, a csodák csodája
    8

    Óz, a csodák csodája

    Zenés mese felnőtteknek és gyerekeknek

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. április 27. szombat, 15:00

    L. Frank Baum: Óz, a csodák csodája

    Dorothyt, a bájos kansasi lányt hatalmas tornádó ragadja el, és amint ájulatából fölébred, csodás, ismeretlen helyen találja magát kutyusával, Totóval. A kislány szeretne hazajutni a családjához, ám újabb és újabb fantasztikus kalandokba csöppen; végig kell mennie a sárga úton, megismerkedik Manóföld és Smaragdváros furcsa lakóival, legyőzendő ellenfelekkel találkozik, hogy végül új barátaival, a Bádogemberrel,az Oroszlánnal és a Madárijesztővel megérkezzen Óz, a nagy varázsló palotájának kapujához. A varázslatos történet új értelmezésben kel életre a Víg színpadán a nemzetközi hírű tervező, Kentaur által tervezett különleges látványvilággal. A világhírű dalok és a szeretett figurák izgalmas színházi kalandra várnak minden családot! És a nagy varázsló, Óz, Lukács Sándor!

    Az előadás igazi kikapcsolódás lesz az egész családnak, maradandó élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

    zene és szöveg: Harold Arlen és E.Y. Harburg
    háttérzene: Herbert Stothart
    tánc és ének feldolgozás: Peter Howard
    hangszerelés: Larry Wilcox
    Royal Shakespeare Company részére átdolgozta: John Kane
    a Turner Entertainment Co. tulajdonában lévő és Warner Bros. által forgalmazott azonos című film alapján

    Fordította: Békés Pál
    Dalok: Sztevanovity Dusán

    Ajánlatunk


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

    A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

    Ajánló


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016