• Program


    PÁL FERI: Hogyan őrizzük meg az életkedvünket?

    PÁL FERI: Hogyan őrizzük meg az életkedvünket?

    Pál Feri atya, Prima- és Prima Primissima Közönségdíjas katolikus pap, mentálhigiénés szakember előadása, a Házasság Hete rendezvénysorozat alkalmából.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. február 11. szombat, 19:00

    Hogyan őrizzük meg az életkedvünket - A kiégés elkerülése!

    „Ma már elmondható, hogy nemcsak segítő foglalkozásúként, hanem bármilyen munkakörben, sőt tulajdonképpen akármelyik életszerepünkben kiéghetünk. Megtörténhet velünk munkavállalóként, de férjként, feleségként, szülőként, nagyszülőként, sőt akár barátként is. Egy tünetegyüttesről van szó, amely egy jól leírható folyamatban mutatja meg a jellemzőit. Három fő jellemzője: a kimerültség, motiválatlanság; negatív viszony a munkával, tevékenységgel kapcsolatban, és a csökkent hatékonyság. Ám, mindez csak a jéghegy csúcsa. Ezért fontos, hogy lépésről lépésre lássuk, hogyan is zajlik ez a folyamat, és főleg mit tehetünk a megelőzés érdekében.”

    Pál Ferinek, katolikus pap volta ellenére fontos, hogy az előadásai semlegesek legyenek, hiszen bárki részt vehet rajtuk, és nem kell semmilyen vallási, ideológiai elvárásnak megfelelnie.  Előadásaira jellemző a strukturáltság és az érintett szakirodalom intenzív használata, valamint a közvetlen, gyakran csapongó, humoros történetek mesélésére is építő stílus. A „pálferi” jelenséget, ha valaki egyszer megtapasztalja, könnyen függővé válik.

    Ajánlatunk


    Tartson velünk egy igazi házibuliba!

    A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

    Ajánló


    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016