• Program


    Panel - Tárlatvezetés Mercs Jánossal

    Panel - Tárlatvezetés Mercs Jánossal

    Vajon miért jöttek létre a lakótelepek? Miért alakultak ki a házgyári technológiával épített közepesen magas és magas lakóházak, házsorok? Hogyan hat a társadalomra, s hogyan hat az egyénre? Létezik-e panel identitás? Van-e olyan fogalom, hogy PANELSÉG?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. november 10. vasárnap, 16:00

    November 9-én, szombaton Mercs János színész vezeti végig az érdeklődőket a MODEM panelrengetegén.

    A MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ 2019-es kiemelt kiállítása a PANEL, amely Debrecen és a régió elsősorban paneles technológiával épült lakótelepeit kutatja, interdiszciplináris módszerekkel, a tudomány, építészet és a művészet eszközeivel, Debrecen város lakosságának aktív megszólításával. Legfőbb kérdésünk, hogy a lakótelepi társasházak milyen hatással vannak társadalmunkra, közösségünkre s az egyénre, sőt érzékszerveinkre, gondolkodásmódunkra – milyen a panel színe, szaga, tapintása, megköveteli-e a sajátos viselkedési és mozgáskultúrát? Létezik-e lakótelepi/panel identitás, létezik-e olyan fogalom, hogy: PANELSÉG?

    Belépő: 1200 / 600 Ft. (Debrecenieknek: 1000 / 500 Ft.)

    Ajánlatunk


    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016