• Program


    PÁRATLAN PÁROS 2. - vígjáték két részben - a Madách Színház előadása

    PÁRATLAN PÁROS 2. - vígjáték két részben - a Madách Színház előadása

    Komédia két részben a Madách Színház dupla előadásában.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. július 19. hétfő, 20:30

    A Madách Színház felülmúlhatatlan bravúrvígjátéka, a Páratlan páros 2., Cseke Péter, Kökényessy Ági, Tóth Enikő és Szerednyey Béla főszereplésével idén nyáron Debrecenben.

    John Smith, a londoni taxisofőr immár tizenhat éve él változatlanul boldog házasságban a város két kerületében lévő lakásai közt ingázva, két hűséges feleségével, Maryvel és Barbarával, akik természetesen nem tudnak egymásról.

    Az elmúlt évek alatt az élet fontos változást produkált: Johnnak immár két gyermeke van, két feleségétől: egy fiú és egy lány. Minthogy manapság a fiatalok gyakran az interneten ismerkednek, így hát misem természetesebb, mint hogy ez a két fiatal is egymásra lel az interneten való kalandozások közepette. Nagy örömmel fedezik fel, hogy véletlenül mindkettőjük apját John Smithnek hívják, sőt véletlenül mindkettő taxisofőr. A lassan félőrültté váló apa most már azért ingázik a két lakás között, hogy megakadályozza a két féltestvér találkozását.

     

    Ajánlatunk


    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

    „Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016