• Program


    Pardon ME! koncert

    Pardon ME! koncert

    Szabad A Színpad! című tehetségkutatónkat második alkalommal rendeztük meg 2021. novemberében. A pályázatra ötvennél is több jelentkezés érkezett, a közönség kedvence pedig a Pardon ME! együttes lett.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. május 21. szombat, 19:00

    Nyereményük egy fellépés lett a K11 színpadán, ha az idő is kedvez nekünk, akkor az udvaron!

    "Pardonék a Kőbányai Zenei Stúdió csecsemőiként, elsős korukban formálódtak csinos kis bandává. Zenekaruk ismertető jegyei többek között a dallamos riffek, a hosszú haj és a sűrű bocsánatkérések, ami bandanevüket inspirálta. Rengeteg stílus ötvözte zenéjük meghatározó műfajai a pop-rock, funk-metal és a heavy blues. Többnyire angol nyelvű saját szerzeményekkel rendelkező (de azért magyar dalokkal is próbálkozó) szerény család de ha színpadra állnak a komfort zónájukat a sarokba dobva borítják meg a színpadot."

    Ajánlatunk


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

    Ajánló


    Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016