• Program


    "Patália" - Igen a nemek közt
    2

    "Patália" - Igen a nemek közt

    Miért nem tudjuk megőrizni a szerelmet, az inspirációt, az intimitást?
    Miért végződik a házasságok csaknem fele válással? Hogyan veszítjük el egymást? Mi történik velünk és bennünk ezen az úton? Mit ronthatunk el?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 27. péntek, 19:30

    Mit kellene megtanulnunk, hogy esélyt adjunk önmagunknak és kapcsolatunknak? Mit tehetnénk, hogy a szerelmet, annak energiáját, az abban kialakuló igazi szeretet megtaláljuk, s tartósan megőrizhessük?
    Ezekre a kérdésekre keressük a választ az est folyamán, amikor mindannyiunk számára ismert, hétköznapi élethelyzetek elevenednek meg.

    "Igen a nemek közt" - társas-játék

    Szereplők: a közönség, a színészek, meghívott partnerek, a tolmács.
    Vendégek: Schell Judit, Kálloy-Molnár Péter, Szervét Tibor, Sipos Vera
    Játékmester: Dr. Piczkó Katalin
    100 perc, szünet nélkül

     
    A társas-játékban a közönség is aktív részesévé válik a kapcsolatainkról szóló forgatókönyvek alakulásának. Szokásos zsákutcák kelnek életre, s improvizációs jelenetek segítségével, görbe tükrön keresztül sírva-nevetve láthatunk rá önmagunkra.
    A tolmács egy-egy pszichológiai modell mentén segít abban, hogy a megszülető improvizációs játékokban megvizsgáljuk, s nagyító alatt boncolhassuk szokásos kommunikációs mintáinkat, viselkedési sémáinkat, azokat a zsákutcákat, melyek óhatatlanul észrevétlen aláássák szeretetkapcsolatainkat.

    Közösen alkotni, játszva, nevetve, szórakozva tanulni magunkat.

    Ajánlatunk


    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

    A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

    Ajánló


    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

    Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016