• Program


    Pedagógus Expo

    Pedagógus Expo

    2022-ben ötödik alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb pedagógusoknak szóló rendezvénye azzal a céllal, hogy közösségi élményen keresztül szakmai támogatást és emberi indíttatású megerősítés élményét adhassuk mindazoknak akik gyermekeink nevelésével és oktatásával foglalkoznak.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. november 5. szombat, 9:00

    Pedagógus Expo

    Négy teremben szakmai előadásokra látogathatnak a részvevők, valamint az előadásokkal párhuzamosan expo jellegű, pedagógusokat érintő szakmai kiállítók színesítik a programot az előcsarnokban és a folyosókon.

    ,,Nyelvünk és történelmünk ismerete nélkülözhetetlen kulcsa létünknek. Az ismereteken túl azonban valódi identitásunkat, a világban való értékünket kizárólag kultúránk megéléséből nyerhetjük, melynek átadása ma kiemelt feladata kell legyen minden pedagógiai területnek.” 
                                           Balatoni Kata, programgazda-főszervező

    Az előadók által egyszerre jelenik meg:
    A PEDAGÓUS MINT EMBER         
    A GYERMEK MINT EREDENDŐ JÓ
    A PEDAGÓGIA MINT TUDOMÁNY         
    A PEDAGÓGIA GYAKORLATA

    PEDAGÓGUS EXPÓ - A BELÜLRŐL FAKADÓ ÉRTÉK-, TUDÁS, ISMERETKÖZVETÍTÉS VILÁGA

    Ajánlatunk


    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

    A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

    Ajánló


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016