• Program


  Peer Gynt
  2

  Peer Gynt

  A felnőtté válás drámája ez, az útkeresésé, az elszalasztott lehetőségeké, a szem elől tévesztett céloké. Mert álmok nélkül nem élhet az ember, de kizárólag csak álomvilágban sem.

  Peer Gynt állandóan úton van, hogy sehová se kelljen megérkeznie. Őt követjük a Stúdió K-ból egy városszéli elhagyatott helyre, ahol egy elzárt pincerendszer csupasz, szürreális, labirintusos tereibe lejutva minden megtelik Peer történeteivel és emlékeivel. A felnőtté válás drámája ez, az útkeresésé, az elszalasztott lehetőségeké, a szem elől tévesztett céloké. Mert álmok nélkül nem élhet az ember, de kizárólag csak álomvilágban sem.

  FIGYELEM! Az előadás 18 órakor a Stúdió K Színházban kezdődik és ott is fejeződik be. A pincerendszer sajátosságai miatt kérünk minden nézőt, hogy melegen öltözzön!

  Az előadás hossza: 4,5 óra egy szünettel

  Játsszák: Nagypál Gábor, Homonnai Katalin, Horkay Barnabás, Kurta Niké, Lovas Dániel, Meszléry Judit, Nyakó Júlia, Pallagi Melitta, Sipos György, Spilák Lajos

  Fordította: Kúnos László és Rakovszky Zsuzsa

  Dramaturg: Garai Judit
  Zene: Kákonyi Árpád
  Kórus: Faust Fiúkórus, Incze Zsóka vezetésével
  Fény: Eőry Zoltán
  Jelmez- és díszlettervező: Fekete Anna, Kálmán Eszter
  Rendezőasszisztens: Tóth Réka Ágnes

  RENDEZŐ: Hegymegi Máté

  Ajánló


  Margit Auer: Mágikus állatok iskolája Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis…

  Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016