• Program


    PénteK13 – Serbán Attila: Silent Night – Karácsonyi koncert

    PénteK13 – Serbán Attila: Silent Night – Karácsonyi koncert

    Sztárvendég: Szabó P. Szilveszter
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 13. péntek, 19:00

    Serbán Attila: Silent Night – Karácsonyi koncert
    Sztárvendég: Szabó P. Szilveszter

    „Számomra a Karácsony a legkedvesebb ünnep az évben, ami valóban a szeretetről, családról és az őszinte érzelmekről szól. Gyerekkorom igazán hideg telei, karácsonyfa-díszítései, édesanyám finom ételei mind, mind kedves emlékeket idéznek bennem. Régi nagy álmom vált valóra azzal, hogy megal kothattuk ezt a produkciót, és megajándékozhatom ezzel a koncerttel a színházszerető közönséget. Ezen az estén mindannyiunk számára jól ismert karácsonyi dalok és slágerek, a Csendes Éj, az Ave Maria és a Santa Claus Is Coming To Town című dalok részben eredeti, részben hozzám hűen, új hangszerelésben hangzanak el. Külön öröm számomra, hogy a szakma legkiemelkedőbb zenészei Temesi Berci barátom vezetésével emelik a produkció zenei színvonalát. A koncert Sztárvendége Szabó P. Szilveszter, aki az Operett Színház sztárja, nagy örömömre elfogadta felkérésünket!
    Ünnepeljenek velünk! Hangolódjunk együtt az Ünnepekre!” Serbán Attila

    Közreműködnek:
    Billentyű - Bubenyák Zoltán,
    Gitár - Dajka Krisztián,
    Basszusgitár - Temesi Berci,
    Dobok - Gudics Marcell

    Ajánlatunk


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Ajánló


    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016