• Program


    PénteK13 – Szinetár Dóra zenekaros koncertje: Újratervezés

    PénteK13 – Szinetár Dóra zenekaros koncertje: Újratervezés

    február 8., péntek 19.00
    Szinetár Dóra zenekaros koncertje: Újratervezés
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. február 8. péntek, 19:00

    Szinetár Dóra Jászai-díjas színésznő, énekesnő, közel három évtizedes pályafutása alatt a zenés- és prózai színpadok klasszikus főszerepeiben és nagysikerű musicalszerepekben nyújtott felejthetetlen alakítást, és vált a nézők kedvencévé. Újratervezés címmel jelent meg nemrég Dóra legújabb szóló lemeze, melyen az elmúlt közel 30 év alatt ikonikussá vált musical slágerekből kapunk egy különleges válogatást. De hallhatjuk Dóra más kedvenceit is, hiszen repertoárja rengeteg zenei stílust ölel fel, a klasszikus musicalektől a sanzonokon át a pop- és filmslágerekig.  Ami pedig a műfajokat összehozza, az a színész-énekesnő jól ismert, egyedi előadói stílusa, csodás hangja, és az közreműködő, nagyszerű muzsikusokból álló zenekar.

    Belépődíj:
    Elővételben felnőtteknek 2500 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 1900 Ft,
    Az előadás napján egységesen 3200 Ft

    Ajánlatunk


    Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    Ajánló


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016