• Program


    Péter és a farkas

    Péter és a farkas

    Prokofjev gyerekeknek írt szimfonikus műve, a Péter és a farkas koncertlátogató közönség több generációját indította útjára. Hasonló cél vezérel minket is ebben a különleges produkcióban, amely nagyszerűen érzékelteti, hogy egy-egy hangszer miként tud megjeleníteni egy-egy állatot, vagy személyt.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 22. szombat, 16:00

    BONBON MATINÉ - PRO MUSICA FÚVÓSÖTÖS: Péter és a farkas
    matiné

    Prokofjev gyerekeknek írt szimfonikus műve, a Péter és a farkas koncertlátogató közönség több generációját indította útjára. Hasonló cél vezérel minket is ebben a különleges produkcióban, amely nagyszerűen érzékelteti, hogy egy-egy hangszer miként tud megjeleníteni egy-egy állatot, vagy személyt. A Pro Musica Fúvósegyüttes - mint neve is sugallja - fúvós hangszerekből áll, így előadásunk arra is kitűnő alkalmat nyújt, hogy a gyerekek megismerkedjenek a (fa)fúvós hangszerekkel. Az egyszerű történetet és a nagyszerű muzsikát hallgatva már a legkisebbek is teljes bizonyossággal tudják megkülönböztetni a történet legfontosabb szereplőit: a madárkát, a kacsát, a macskát, Pétert, vagy éppen Nagyapó dallamait. Az előadást ráadásul Kiskovács Eszter digitálisan készített illusztrációja gazdagítja, mely segíti a történet követését és a gyerekek számára még könnyebb azonosítani egy-egy szereplőt a maga hangszerével.

    Szereposztás:
    Herczegh Zsuzsanna - fuvola
    Kerényi Judit - oboa
    Reé György - klarinét
    Nagy Zoltán - kürt
    Kubassy Tamás – fagott

    Élő illusztráció: Kiskovács Eszter

    Műsorvezető: Lukácsházi Győző

    Ajánlatunk


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

    Improvizációs játék önmagunkról Ízelítő kapcsolataink hétköznapjaiból.

    Ajánló


    Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére…

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    keserves bohózat két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016