• Program


    Petőfi Sándor: Az apostol 1848-2020 - online

    Petőfi Sándor: Az apostol 1848-2020 - online

    A színpadon egy színész, aki szenvedélyesen érvel, vitatkozik, mesél és közben a közönséggel együtt játszva fejti meg Petőfi Sándor remekművét, ami meglepően reflektál a kor napi eseményeire, örök emberi kérdéseire. Ahogy a világ körülöttünk, az előadás is változik, alakul, mindig új és új értelmet kap!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 27. péntek, 19:00

    Petőfi Sándor: Az apostol 1848-2020 - online

    A színpadon egy színész, aki szenvedélyesen  érvel, vitatkozik, mesél és közben a közönséggel együtt játszva fejti meg Petőfi Sándor remekművét, ami meglepően reflektál a kor napi eseményeire, örök emberi kérdéseire. Ahogy a világ körülöttünk, az előadás is változik, alakul, mindig új és új értelmet kap! Egy ember áll a színpadon. Ö minden és mindenki!

    Az előadásban összesen 17 karaktert kelt életre egy személyben Borbély Sándor!

    Rendezte és előadja: Borbély Sándor


    Jegyvásárlás esetén az előadás  youtube linkjét e-mailben fogjuk megküldeni Önnek a program előtt 1 nappal.

    A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

    Ajánlatunk


    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

    Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

    Ajánló


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016