• Program


    Phil Gungor: Férfiagy, női agy - Isten hozott egy jobb házasságban!

    Phil Gungor: Férfiagy, női agy - Isten hozott egy jobb házasságban!

    PHIL GUNGOR, házassági motivációs előadó, a Férfiagy, női agy - Isten hozott egy jobb házasságban! című előadás ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGON!

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. november 17. szombat, 12:30

    A házasság egy kozmikus vicc, annyira különbözünk egymástól – mondja az előadásairól készült videók révén hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő motivációs előadó. Magyarországon elsőként a Fókuszban a család konferencia keretében hallhatjuk előadását, ahol szórakoztató módon beszél majd arról, hogy a sikeres házasság a különbözőségeink ellenére bárki számára elérhető, aki kész tenni érte.

    Helyszín: Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár színházterem (2000 Szentendre, Pátriárka utca 7.) 

    Belépő: 2500 Ft

     

    Ajánlatunk


    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

    Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Ajánló


    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

    Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016