• Program


    Pianissimo duo - SZAKCSI LAKATOS BÉLA és MÜLLER PÉTER SZIÁMI

    Pianissimo duo - SZAKCSI LAKATOS BÉLA és MÜLLER PÉTER SZIÁMI

    Műfajteremtő programjában a két igen különböző indíttatású művész sikerrel egyesíti erényeit: a jazz kiválóság Szakcsi páratlan improvizációs készségét, Sziámi pedig a költői és az előadói erőt. A Movies For The Blind című program új műfajt teremt, melyben a dalok filmszerűvé válnak a rögtönzötten reagáló zongora jelenlététől.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. április 3. péntek, 19:00

    Movies For The Blind

    Jazzy Chansons by Szakcsi Lakatos Béla & Müller Péter Sziámi

    Műfajteremtő programjában a két igen különböző indíttatású művész sikerrel egyesíti erényeit: a jazz kiválóság Szakcsi páratlan improvizációs készségét, Sziámi pedig a költői és az előadói erőt.     A Movies For The Blind című program új műfajt teremt, melyben a dalok filmszerűvé válnak a rögtönzötten reagáló zongora jelenlététől. A produkció repertoárja meglepően széles: az improvizáción és Müller Péter Sziámi versein valamint Seress Rezső legjobb dalain alapuló előadás felmutatja a középkori normann balladák, a cigány énekek, a brit underground rock és a francia sanzonok dallamait.

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    Ajánló


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

    Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016