• Program


    Pillantás a hídról

    Pillantás a hídról

    Arthur Miller: Pillantás a hídról
    A híd, ami Brooklynban van, és ahonnan lepillantva az olasz negyed látható. Az előadás a határokról szól. Az utolsó pillanatokról, amikor már átkelünk, de még a hídon vagyunk, és még visszanézhetünk.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. június 3. hétfő, 19:00

    A rosszon még innen, de a helyesen már túli pillanatokról. Azokról a pillanatokról az átkelés közben, ahol még meg lehet állni, vissza lehet pillantani, netán vissza is fordulni. Végig ott feszül a kérdés: tényleg, vissza lehet-e innen még fordulni? Vagy még innen? Esetleg innen? Honnantól válik véglegessé az átkelés? Netán van olyan szenvedély, ami olyan erős, hogy nincs az a hatalom, az a tudás, az a bölcsesség, ami visszafordíthatná, aki e szenvedély útját járja? Tudatosítsuk magunkban, hogy hol is van a jó és a rossz között a határ. Ám pillantsunk vissza a hídról mindenképpen.

    Szereposztás:

        Eddie - Máté Krisztián
        Beatrice - Kökényessy Ági
        Catherine - Mikecz Estilla
        Rodolpho - Ágoston Péter
        Marco - Havasi Péter
        Alfieri - Albert Péter
        Luis - Szívós Győző
        Mike - Smál-Szilaj Gábor
        Első tiszt - Farkas Zoltán
        Második tiszt - Kántor Zoltán

    Ajánlatunk


    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Ajánló


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016