• Program


    PINK MARTINI

    PINK MARTINI

    Először lép fel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a sokszínű, szinten minden zenei stílusban otthonosan mozgó Pink Martini zenekar!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. július 25. csütörtök, 20:00

    A sajátos hangulatú, igazi „nyári zenét” játszó formáció és performance zenekar a jazz, a klasszikus zene és a pop-rock műfajának találkozásából alakult. Zongoristája és alapítója Thomas Lauderdale az oregoni politikából érkezett és kis nagyzenekrát is azzal a céllal hozta létre, hogy hatást gyakoroljon a világ működésére.Társa a karizmatikus énekesnő China Forbes, akivel együtt jártak a Harvardra. Határfeszegető muzsikájuk társénekese Storm Large, de összességében 10-12 zenésszel és vendégénekesekkel dolgoznak. Sympatique című első kislemezük rögtön megkapta az „éva dala” díját.Pink Martini tágas repertoárja vadul sokszínű, előszeretettel ugrál az idők és zenei stílusok között. A zenekar 1997-ben indult világhódító útjára, a Cannes-i Filmfesztiválon debütáltak. Dalaik azóta számos filmben, tévéshow-ban, fesztiválon és a világ nagy koncertszínpadain hangzanak fel.

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    zenés játék két részben

    elkafkásodás két részben

    Ajánló


    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Május 19-én vasárnap Győrszentivánra érkezik Manuel! Élőzenekaros koncertet ad a fiatalok nagy kedvence.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016