• Program


    Pintér Béla És Társulata: A Sütemények Királynője
    5

    Pintér Béla És Társulata: A Sütemények Királynője

    A Sütemények Királynője
    Pintér Béla és Társulatának előadása.



     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. május 28. szombat, 19:00

    „Erőszak a családban - olvassuk az újságokban, látjuk a tévében, vagy hallunk róla a rádióban - Milyen szörnyű lehet! - gondolja az a néhány szerencsés, aki csak távolról hallott ilyesmiről. A többségnek azonban görcsbe rándul a gyomra, vagy azért mert gyermekkori rémképek elevenednek meg e néhány szó hallatán, de az is lehet, hogy szülőként nem tiszta a lelkiismerete.Olyan is van, aki mindkét problémakörben érintett. Sőt! Ha elfogadjuk azt a tézist, hogy a szülőktől kapott nevelési modell olyannyira belénk ivódik, hogy a későbbiekben még akkor is hasonlóan bánunk gyermekünkkel, ha ez a módszer a terror eszközeitől sem riad vissza, és mi magunk gyermekként rengeteget szenvedtünk miatta; akkor szomorúan kell megállapítanunk, hogy ide tartoznak a legtöbben. Nekem szülőként tiszta a lelkiismeretem, mivel nincs gyerekem. A gyomrom azonban görcsbe rándul a fenti szó hallatán. Hősünk a hétéves Kosár Erika. Őt kell szeretni. Neki drukkoljanak! Győzni fog." (Pintér Béla)

    Ajánlatunk


    Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

    Ajánló


    Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

    Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016