• Program


    Pitbull Kamilla Gimnázium

    Pitbull Kamilla Gimnázium

    Év elején új diák érkezik a Szent Kamilla Gimnáziumba. Eleinte nem sok vizet zavar, szinte észrevétlenül próbál az új iskola és az ismeretlen, furcsa kasztrendszerek szerint működő közösség kihívásainak megfelelni. Nem sokáig tud azonban észrevétlen maradni – ő lesz az elsőszámú zaklató-diák legújabb céltáblája.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 30. péntek, 19:00

    Színházi nevelési előadásunk középiskolásoknak készül, de a bemutatót és az első előadást felnőtt közönségnek játsszuk. Pedagógusok, oktatási szakemberek, nagyon számítunk Rátok!

    Év elején új diák érkezik a Szent Kamilla Gimnáziumba. Eleinte nem sok vizet zavar, szinte észrevétlenül próbál az új iskola és az ismeretlen, furcsa kasztrendszerek szerint működő közösség kihívásainak megfelelni. Nem sokáig tud azonban észrevétlen maradni – ő lesz az elsőszámú zaklató-diák legújabb céltáblája. Az intézményt vezető határozott igazgatónő komoly ambíciókkal vág neki a tanévnek: szeretné, ha idén felkerülne a térképre a gimnázium. A tanári kar belviszályai azonban megnehezítik a helyzetet, így a diákokra marad a kérdés körbejárása: mit tehetünk a zaklatás ellen?
    Az előadás a bullying, az iskolai zaklatás témájával foglalkozik. A programon a színházi nevelés eszköztárával, a résztvevőkkel közösen tárjuk fel a zaklatás hátterét és a lehetséges cselekvési lehetőségeket. Az előadásba beépülő interaktív részek és az előadást követő 25 perces feldolgozó foglalkozás egyaránt a résztvevő diákoknak nyújt megnyilvánulási és részvételi lehetőséget.  Célunk az érzékenyítés, a bullying felismerésének segítése és a zaklató-típusok tisztázása, a megerősítés és pozitív válaszutak keresése.
    Ezt követően a darabot folyamatosan visszük középiskolákba Budapesten és vidéken.

    Szereplők:
    Háda Fruzsina, Feuer Yvette és Pászik Cristofer

    Alkotók
    Író: Horváth Kristóf
    Szövegkönyv: Horváth Kristóf és az alkotócsapat
    Rendező: Szivák-Tóth Viktor
    Dramaturg: Zsigó Anna
    Színházi nevelési szakemberek: Szivák-Tóth Viktor és Zsigó Anna
    Szakmai tanácsadó: Dr. Kulcsár Gabriella
    Látvány:  Komesz Borbála és Zubor Kata
    Produkciós asszisztens: Varga Tímea

    Támogatók: Belügyminisztérium Bűnmegelőzési Tanács

    Koprodukciós partnerek: Pro Progressione Egyesület, Tudás Hatalom formáció

    Ajánlatunk


    zenés party két részben

    Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

    Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A drámaivá váló beszélgetés során egymásnak szegezik fájdalmaikat és gyanakvásaikat, a többség nem tudja megérteni a kisebbséget, a kisebbség nem tudja tolerálni azt, hogy a többség nem érti, de a többség nem érti..

    Ajánló


    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

    Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016