• Program


    Poklade lemezbemutató

    Poklade lemezbemutató

    Poklade Balkántransz lemezbemutató koncert Mohácson

    A koncert, melyen kiváló vendég művészek is közreműködnek, a Kossuth Teátrumban kerül megrendezésre, november 8-án!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 8. vasárnap, 18:00

    Poklade Balkántransz lemezbemutató koncert Mohácson

    A Mohácsi Tamburaiskolában nevelkedett fiatal zenészek, 2010-ben alakítottak önálló formációt. Napjainkra a Magyarországon élő déli-szláv kultúra egyik megkerülhetetlen zenekarává váltak.

    Repertoárjukban megjelenik szinte minden balkáni nép dallam-és ritmusvilága, melyet saját ízlésüknek megfelelően formálnak, alakítanak. Profiljuk a fesztivál koncertektől kezdve egészen a táncházakig terjed.

    Az alapítás óta eltelt 10 év alatt bejárták az országot és számos alkalommal fordultak meg a Balkánon, és más európai országokban, ahol növelték tudásanyagukat, csiszolták stílusukat.

    Most szülővárosukban, a mohácsiaknak készülnek egy nagykoncerttel, mely során főként az új, a Fonó Budai Zeneház gondozásában megjelent Balkántransz című lemezük repertoárját kívánják bemutatni.

     

    A koncert, melyen kiváló vendégművészek is közreműködnek, a Kossuth Teátrumban kerül megrendezésre, november 8-án!

    Ajánlatunk


    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

    2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy lakóbusszal. Az út eredetileg októberig tartott volna, akkorra terveztek megérkezni a lány szüleihez.

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Ajánló


    Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek.…

    A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016