• Program


    Propose / Fantazma - Gangaray Artistic Program Fesztivál
    2

    Propose / Fantazma - Gangaray Artistic Program Fesztivál

    A Gangaray Dance Company komplex képzési és tehetségkutató programjának eredményeit demonstráló előadások az évad folyamán több alkalommal mutatkoztak be színházunkban. Az idén hatodszor megrendezett háromnapos fesztiválon Jónás Zsuzsa és Feledi János új produkciójával jelentkezik a csapat.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. június 13. csütörtök, 19:00

    Bemutató

    A Gangaray Artistic Program (G.A.P.) előadása

    Propose
    Fiatal nők napjaiba egy betekintés csupán… „NŐI SZÓL/AM/OK”

    Zene: Hámor József / Gangaray Experimental Music
    Fény: Mádi László
    Jelmez, díszlet: Jónás Zsuzsa
    Koreográfus: Jónás Zsuzsa

    Fantazma
    Világunk tele van élő, lélegző testtömeggel, összetett egységben és vad egyediségben. Tökéletes tökéletlenségben kísértenek és együtt élnek, illusztrálva az emberiség nyomását és húzását, valamint a természetes világban található gyönyörű formákat.

    Zene: montázs
    Jelmez: Maday Timea, Feledi János
    Világítás: Mádi László
    Koreográfia: Feledi János

    A Gangaray Dance Company komplex képzési és tehetségkutató programjának eredményeit demonstráló előadások az évad folyamán több alkalommal mutatkoztak be színházunkban. Az idén hatodszor megrendezett háromnapos fesztiválon Jónás Zsuzsa és Feledi János új produkciójával jelentkezik a csapat, melyet a második napon Hámor József Líra és Mádi László Forgatagban című előadásai követnek. A fesztivált a program vezető koreográfusának, Maday Tímea Kinga Írisz című darabja zárja.

    Ajánlatunk


    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    Ajánló


    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

    Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016