• Program


    Psyché

    Psyché

    Weöres Sándor Psyche című kötetéből született monodráma, ami egy 200 évvel ezelőtti történetbe repíti el a kedves nézőt egy olyan regényes végzet asszonya legfontosabb életszakaszain keresztül, amely betekintési lehetőséget ad a női lélek legsötétebb titkainak és a legszilajabb, legfényesebb szárnyalásainak rejtelmeibe.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 8. csütörtök, 18:00

    Psyché

    Weöres Sándor Psyche című kötetéből született monodráma, ami egy 200 évvel ezelőtti történetbe repíti el a kedves nézőt egy olyan regényes végzet asszonya legfontosabb életszakaszain keresztül, amely betekintési lehetőséget ad a női lélek legsötétebb titkainak és a legszilajabb, legfényesebb szárnyalásainak rejtelmeibe. A sokszor költőiségében is nyers, szabadszájú és tabukat döntögető femme fatalt bemutató előadásban megzenésített versek, versek és prózai részek követik egymást, melyek segítségével egy 55 perces monodráma születik, ahol megigéződik Psyche, azaz Lónyay Erzsébet, a költőnő, Banovits Vivianne színművésznő előadásában!

    Az előadás a "Köszönjük, Magyarország" program keretében valósul meg.

    Ajánlatunk


    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Ajánló


    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016