• Program


    PszichOpera - Opera StandUp

    PszichOpera - Opera StandUp

    Operahősök pszichoterápián.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 25. kedd, 19:00

    Népszerű operák jól ismert szereplői, új megvilágításban kerülnek színre Hábetler András és a FareMido Operatársulat előadásán.

     

    F. Várkonyi Zsuzsa pszichológus beszélget, mások mellett, az életközépi válságban lévő Don Giovannival, Carmennel és Don Joséval, akik párterápiával próbálják megmenteni kapcsolatukat, és az önértékelési zavarokkal küszködő Almaviva grófnéval. Az operahősök ez alkalommal tehát páciensként lépnek színpadra. Kiderül, hogy a pszichológus kérdéseinek és tanácsainak hatására módosulhat-e karakterük, és vajon megváltoztatható-e a zeneszerző által megírt végzetük.

     

    Közreműködők:

    F. Várkonyi Zsuzsa

    Fodor Beatrix

    Keszei Bori

    Mester Viktoria

    Boncsér Gergely

    Szvétek László

    Köteles Géza

    Hábetler András

    Ajánlatunk


    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

    Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

    Ajánló


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016