• Program


    PULCINELLA ÉNEKE - Nizsai Dániel
    5

    PULCINELLA ÉNEKE - Nizsai Dániel

    Pulcinella imádja az életet. Úgy, ahogy van. Már az is boldoggá teszi, ha énekelhet.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. július 13. szerda, 10:30

    Pulcinella éneke

     

    Pulcinella imádja az életet. Úgy, ahogy van. Már az is boldoggá teszi, ha énekelhet. De egy napon ebben mindenki megakadályozza. Csak akkor gyújthat új nótára, ha már sikerült legyőznie az oroszlánt, az ördögöt, a halált, sőt, talán önmagát is...Játékos és tréfás kalandjaihoz mindenkit társul hív háromtól kilencvenhárom éves korig.

    Az előadás hossza 35 perc.

    Ajánlatunk


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016