• Program


  Ráckeve földről, vízről, levegőből
  4

  Ráckeve földről, vízről, levegőből

  A ráckevei HÉV állomáson találkozunk és rögtön a város központja felé vesszük az irányt. Útközben megismerkedünk a Savoyai-kastéllyal és történetével, találkozunk Árpád vezérrel, és egy vizával, majd az Árpád híd lábánál hajóra szállunk és a vízen ringatózva páratlan látványban lesz részünk.

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: augusztus 6. szombat, 9:50

  Ráckeve földről, vízről, levegőből

  Egyéb díjak (az egyéb díjak a helyszínen fizetendőek a részvételi díjon felül):
  kb. egy órás hajózás: 2000 Ft/fő
  római katolikus templom: 500 Ft/fő
  hajómalom látogatás őrlési bemutatóval: 800 Ft/fő
  szerb ortodox templom: 500 Ft/fő
  tűztorony kilátó (lépcsőn közelíthető meg): 600 Ft/fő, diák, és nyugdíjas 400 Ft/fő

  Találkozó Ráckeve HÉV állomás
  Gépkocsival érkezők figyelmébe! A HÉV állomás környékén vagy a Savoyai-kastély környékén érdemes parkolni a programok miatt. Ha gépkocsival érkezel, kérlek, hogy jelezd felém mindenképp a hello@barangolobk.hu email címen vagy a facebook.com/barangolobk oldalon üzenetben, nehogy elkerüljük egymást. Köszönöm szépen!
  A HÉV menetrend szerint 8:35 órakor indul Közvágóhídról, és Ráckevére ér 9:47 órakor menetrend szerint.
  Térkép: https://goo.gl/maps/oPwPAr41XhV6aJu67

  Barangolós ügyeleti telefonszám egy órával a program kezdése előtt: 70/2676445
  A barangolás vége Ráckeve belvárosában lesz
  Egész napos program, gyalogos városnézés. Utazás egyénileg.

  Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi és Adatkezelési szabályzatot itt találod:
  Adatvédelem: https://drive.google.com/file/d/17E9qWU9Yf9q0ROudqk4HKHDC6RQjpSqi/view?fbclid=IwAR0urkCs3iWl6DIfu2sMVNbaR8Ey-0Wv3GI4NAPRyBvVV0VPA9mSkSYrliM
  ÁSZF: https://drive.google.com/file/d/1jxY3jpH8Lb5AKSdmnUO-i7Sg5PO0v_5a/view?fbclid=IwAR3f7WwO0N_FTrszcO8HufbDq_ZMxMrexhZRjoCnBy_zft0JcudFwYU1au0
  Légy szíves olvasd el!

  A ráckevei HÉV állomáson találkozunk és rögtön a város központja felé vesszük az irányt. Útközben megismerkedünk a Savoyai-kastéllyal és történetével, találkozunk Árpád vezérrel, és egy vizával, majd az Árpád híd lábánál hajóra szállunk és a vízen ringatózva páratlan látványban lesz részünk. Egy órás hajókázásunk után a ráckevei hajómalomban molnárnak állunk és őrölünk egy kis gabonát a híres csónakos piac mellett. A vízi panoráma után a magasba törünk. A Városháza kecses tornyából – a Tűztorony kilátóból - pár tucatnyi lépcső leküzdése után jutalmunk 40 méter magasból káprázatos kilátás lesz. Megkeressük János vitézt, rácsodálkozunk a 600! négyzetméternyi falfestményre (seccóra) a katolikus templomban. Végül az ország egyetlen gótikus szerb ortodox templomának csodálatos ikonfalánál fejezzük be ráckevei barangolásunkat.
  Minden látnivalónál idegenvezetés lesz.

  Egyéb tudnivalók:
  A programok füstmentesek, kérlek, hogy a találkozási ponttól a program végéig ne gyújts rá, köszönöm szépen. Részvétel saját felelősségre. A programváltozás jogát fenntartom! A barangolást rossz idő esetén is megtartom.
  A templomok, múzeumok, és intézmények nyitvatartási idejében sétálunk, illetve a hajó menetrendje szerint, azonban az templomok, múzeumok, és intézmények fenntartják maguknak a jogot a nyitvatartási idejük megváltoztatására, a hajó a menetrendjének megváltoztatására.
  Legyen nálad kisebb címletű bankjegy, aprópénz a belépőjegyek befizetésére.
  Tourguide készülék: A programon tourguide készüléket használunk. Amennyiben van bármilyen 3,5 jack dugós fülhallgatód (pl. telefonhoz kapott headset, vagy előző sétáról megmaradt fülhallgató), akkor légy szíves hozd magaddal a sétára és azt használd a készülékhez, így nem kell felhasználnunk egy egyszer használatos fülhallgatót és ezzel Te is hozzájárulsz a környezetünk védelméhez. Amennyiben nem tudsz magaddal hozni fülhallgatót, vagy otthon felejtetted, természetesen továbbra is tudok neked biztosítani a készülékhez.

  A programra az aznap érvényben lévő járványügyi szabályok vonatkoznak! Ezek betartását kérem minden résztvevőtől.
  Kérdés esetén írj a hello@barangolobk.hu címre vagy üzenj a facebook.com/barangolobk oldalon a Messengeren.

  Legyél Te is Barangoló!

  Ajánlatunk


  Gótikus musicalként szokták emlegetni ezt a különleges zenei ínyencséget. Robert Louis Stevenson klasszikus rémregényének színpadi adaptációja egyaránt szól a bennünk lévő jó és gonosz küzdelméről és a szerelem kiismerhetetlen természetéről. Legfőbb kérdése az, hogy bemerészkedhet-e az ember és az emberi tudomány Isten felségterületére.

  Szilaj, a betörhetetlen vadló kalandjairól mesél a Nemzeti Lovas Színház legújabb családi musicalje 2022. szeptember 10-én a kiskunhalasi Hirling József Lovasparkban.

  A Madách Színház bemutatja Disney és Cameron Mackintosh: MARY POPPINS című musicaljét P. L. Travers történetei és Walt Disney filmje alapján.

  Ajánló


  III. András– Az utolsó aranyágacska. X. Koronázási Szertartásjáték

  Ákos és zenekara a 6. alkalommal Győrben az Audi Arénában zárja a 2022-es turnéját.

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016