• Program


    Rafael Mário Trió

    Rafael Mário Trió

    Rafael Mário Junior Prima díjas zongoraművész, zenekarvezető a Liszt Ferenc Zeneművészeti egyetemen diplomázott, majd Torontóban ismerkedett tovább a jazz világával. Sikeres stúdiózenészként működött Kanadában, majd évek múltán hazatért, és 2014-ben megalapította a Rafael Mário Triót, amivel több saját lemezt is kiadott.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. június 22. szerda, 20:00

    A trió zenéje stíluskategóriákba nehezen besorolható, saját szerzeményeik között a balkáni nyolcados lüktetésű kompozíció éppúgy megtalálható, mint a magyar és roma népzenei elemekből táplálkozó alkotás. A csapat komoly hangsúlyt fektet a kollektív improvizációra és az eredeti hangzás megteremtésére, melyhez számos forrásból merítenek: szerzeményeikben és azok interpretációjában egyaránt fellelhetőek a mainstream-, valamint a kortárs, modern jazz stíluselemei, a különböző latin zenei irányzatok eszközei és a hip hop groove-ok. A trió zenészei mindhárman a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazztanszékén szerezték meg a diplomájukat, azonban a jazz-fősodor mellett állandó inspirációs forrásként tekintenek a kortárs könnyűzenei áramlatokra, ami esetükben többek között az elektronikus effektek bátor és széleskörű alkalmazásában érhető tetten. Jazz a hip hop lendületével – készülőben lévő új lemezanyaguk, a Blessing is ezt kínálja a hallgatóságnak. Az Opus közönsége elsőként hallhat részleteket ebből az énekes Munkácsy Eszter és az ütőhangszereken játszó Tar Gergely közreműködésével.

    Közreműködik:

    Rafael Mário - zongora, billentyűs hangszerek
    Bartók Vince - basszusgitár
    Hidász Tamás - dob

    vendégek:
    Munkácsy Eszter - ének
    Tar Gergely - ütőhangszerek

    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
    Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Ajánlatunk


    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Ajánló


    Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016