• Program


    Rágószerv

    Rágószerv

    Jean-Gab és Manu, két együgyű barát, egy autó csomagtartójába szorult óriáslegyet találnak, és idomítani kezdik, hogy pénzt keressenek vele.

    Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. május 24. kedd, 18:30

    Rágószerv |Fantasztikus vígjáték, 2021, 77'. | R.: Quentin Dupieux | Sz.: David Marsais, Grégoire Ludig, Adèle Exarchopoulos |francia nyelven, magyar felirattal

    Jean-Gab és Manu, két együgyű barát, egy autó csomagtartójába szorult óriáslegyet találnak, és idomítani kezdik, hogy pénzt keressenek vele.

    "A filmrendező visszatérése egy profetikus vígjátékban, amely arra tanít, hogy óvatosan kezeljük a szabályokat.” - Libération



    Mandibules|Comédie fantastique, 2021, 77’ | R : Quentin Dupieux | Avec David Marsais, Grégoire Ludig, Adèle Exarchopoulos |Français, sous-titres hongrois

    Jean-Gab et Manu, deux amis simples d’esprit, trouvent une mouche géante coincée dans le coffre d’une voiture et se mettent en tête de la dresser pour gagner de l’argent avec.

    « Le retour en force du cinéaste dans une comédie prophétique qui nous apprend à nous méfier des normes. » - Libération

    Ajánlatunk


    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Ajánló


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016