• Program


    Rákóczi tour - várostörténeti séta a Rákóczi úton

    Rákóczi tour - várostörténeti séta a Rákóczi úton

    A Rákóczi út egykor a bevásárlás fő útvonala volt. Itt voltak azok az üzletek, ahol a legtöbben vásároltak. Mára ezek az áruházak nagyrészt eltűntek. A séta során végigjárjuk a belváros egykori főutcáját az Astoriától az Otthon áruházig.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. április 28. péntek, 17:00

    Séta szüleink, nagyszüleink korából, azoknak, akik nem is hallották a Csillag, a Verseny vagy a Corvin nevét. Találkozó: a Rákóczi út és a Síp utca sarkán, a könyvesbolt előtt.

    Ajánlatunk


    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

    Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016