• Program


    Rátonyi Róbert emlékest - Rátonyi Róbert Színház

    Rátonyi Róbert emlékest - Rátonyi Róbert Színház

    Az est folyamán képekkel, felvételekkel, történetek felidézésével emlékezünk az örök Bóni grófra, és felvillantjuk Rátonyi Róbert sok-sok arcát, egyéniségét, munkáját. Fellépő vendégeink az operettirodalom legszebb melódiáinak segítségével varázsolják nézőinket az örök boldogság és a vidámság világába.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 30. péntek, 19:00

    Rátonyi Róbert emlékest - Rátonyi Róbert Színház

    "Rátonyi Róbert emlékestünket színházunk névadójára emlékezve állítottuk össze. Az est folyamán képekkel, felvételekkel, történetek felidézésével emlékezünk az örök Bóni grófra, és felvillantjuk Rátonyi Róbert sok-sok arcát, egyéniségét, munkáját. Fellépő vendégeink az operettirodalom legszebb melódiáinak segítségével varázsolják nézőinket az örök boldogság és a vidámság világába." (Rátonyi Róbert Színház)

    Fellépő művészek:
    Galambos Erzsi - Kossuth- és Jászai Mari-díjas, Érdemes és Kiváló Művész, a Halhatatlanok Társulatának tagja, a Budapesti Operettszínház és a József Attila Színház örökös tagja
    Benkő Péter - kétszeres Jászai Mari-díjas színművész
    Teremi Trixi - Bársony Rózsi-díjas, Kálmán Imre Emlékplakett-díjas színművész
    Kiss Zoltán - színművész
    Lukács Anita - énekes, primadonna
    Vadász Zsolt - énekes, bonviván
    ifj. Rátonyi Róbert - az est zenei vezetője és karmestere
    Peller Károly - Kálmán Imre Emlékplakett-díjas színész, az est műsorvezetője

    A jegyek korlátozott számban vásárolhatóak.

    Ajánlatunk


    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016