• Program


  Aktuális előadások  A további időpontok megtekintéséhez kattintson ide!(23)

  A Kristály varázsvilága felnőtteket és gyermekeket egyaránt vár a Müpa épülete előtt felállított hatalmas, hólepte cirkuszsátorba, ahol a csillogó, jégbe fagyott, bámulatos meseképek a közönség szeme láttára és közreműködésével kelnek életre. A Vági Bence művészeti vezető által megálmodott újcirkusz-produkció klasszikus meséket idéző története szerint Kristály-világ úrnője elvesztette hitét az emberi érzelmekben, ezért befagyasztja a világot, és csillogó, ám jeges falak közé zárkózik. A közönség és a fellépő művészek együtt keresik a szeretet melegsége, a fény reményét egy lenyűgöző illúziókkal és mutatványokkal teli térben.
  A nemzetközi hírű újcirkusz-társulat ünnepi hangulatot teremtő előadásában a közönség testközelből csodálhatja meg az artisták lélegzetelállító mutatványait, sőt maga is a cirkuszi tér részévé válik. Fejünk felett, akár karnyújtásnyira suhannak el a Recirquel más produkcióiból a hazai közönség körében már jól ismert artisták, akik ezúttal is külföldi és hazai vendégművészekkel, köztük Magyarország legbravúrosabb hiphop-táncosaival lépnek a jeges porondra.

  Felhívjuk kedves közönségünk figyelmét, hogy az előadásra kizárólag állójegy váltható, mert a produkció speciális, interaktív jellegéből adódóan a közönség annak teljes ideje alatt (kb. 50 perc) mozgásban van.
  Kérjük, jegyvásárláskor ezt mindenképp vegyék figyelembe!

  Korosztály: 6- év

  Ajánló


  Ki ne emlékezne a Százszor ölelj még, a Túl a varázshegyen, a Szeretem,…

  JÓ STRESSZ-ROSSZ STRESSZ: TEREMTSÜNK EGYENSÚLYT!

  Vígjáték a lélekről, esendőségről, vágyakozásról, útkeresésről… azaz rólunk.  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016