• Program


    Recirquel: Párizs Éjjel

    Recirquel: Párizs Éjjel

    A Párizs Éjjel a harmincas évek perzselő varietévilágát tárja elénk, annak minden érzékiségével, bájával és tiltott vágyaival megbolondítva/felejthetetlenné téve az előadást.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. április 26. vasárnap, 19:00

    Mondén hangvételével a társadalom margóján élő prostituáltak, lecsúszottak és titkos szeretők csalóka életképeit állítja színpadra. A Müpa és a társulat közös produkciója a világhírű fotóművész, Brassaï jellegzetes világából merít inspirációt. Lenyűgöző artisták, táncosok és zenészek keltik életre a korszak dekadens és fülledt erotikájú világát, felidézve a századelő párizsi lokáljainak vággyal teli és szerethető miliőjét. A közönség a színpadon és annak közvetlen közelében elhelyezett asztaloknál foglal helyet. Az előadóművészek és a nézők közötti távolság eltűnik, így könnyen előfordulhat, hogy éppen Ön fölött handstandoznak, vagyis állnak majd kézen az artisták az erre a célra kivitelezett, már cirkuszi kellékekké avanzsált bisztróasztalokon. 

    Az előadás jeleneteit egytől egyig Brassaï képei inspirálták, melyek a párizsi éjszaka egyedi és vakmerő pillanatait örökítették meg. Fedezze fel Ön is a Montmartre rejtett utcácskáit, zugait, tereit, amelyeken Picasso, Henry Miller, Modigliani, Josephine Baker vagy épp Brassaï burkolózott az éj sötétjébe. Kiváló jazz-zenészek, énekesek, táncosok és csodás cirkuszművészek fogják Önt különleges élményben részesíteni, feltárva a hőn áhított párizsi éjszakák titkait.

    A bemutató a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében valósult meg. 

    Alkotók:

    Vági Bence: író, koreográfus, rendező

    Sárik Péter: zeneszerző

    Vági Bence, Iványi Árpád: díszlettervező

    Berzsenyi Kriszta: jelmeztervező

    Kiss Zsolt: világítástervező

    Zsíros Gábor: társkoreográfus

    Ócsai Böbe: artistamester

    Vladár Tamás: alpinista-szakértő

    Ipacs Szilvia: sminkmester

    Marton Ádám: fodrász

    Vodál Anita: rendezőasszisztens

    Kiss Gabriella: díszlettervező-asszisztens

    Muladi Klára: jelmeztervező-asszisztens

    Recirquel Újcirkusz Társulat:

    Egyed Brigitta, Farkas László, Herczeg Richárd, Illés Renátó, Lakatos Leonetta, Dittmar Laido, Pintér Áron, Veress Zsanett, Wittmann Csilla

    Czigány Judit: ének

    Ajánlatunk


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

    Ajánló


    Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016