• Program


    Rengeteg - Looking Out

    Rengeteg - Looking Out

    Az előadás a Sziget Fesztivál, a Fővárosi Nagycirkusz, a Baross Imre Artistaképző, valamint a világhírű The 7 Fingers kanadai újcirkusz társulat együttműködésében jött létre.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. október 5. péntek, 16:00

    Az öthetes próbafolyamat kivételes lehetőség volt a 19 fiatal artistaművésznek, hogy a The 7 Fingers nemzetközileg elismert művészeti vezetőjével, Samuel Tétreault-val, és magyar társrendezőjével, Téri Gáspárral dolgozzanak együtt. Improvizációs gyakorlatok és önelemző feladatok segítségével lehetőséget kaptak arra, hogy felfedezzék saját kreativitásukat, és képet kapjanak arról, hogy cirkuszművésznek lenni – az akrobatikus képességen és virtuozitáson túl – arról is szól, hogy a saját érzékenységüket, emberi mivoltukat is megosszák a közönséggel.

    Ezek a fiatal művészek a karrierjük legelején állnak, és a magyar cirkuszművészet jövőjét képviselik. A RENGETEG – Looking out című produkció az utazásuk kezdete!

    Samuel Tétreault 7 éven keresztül tanult a Montreál Nemzeti Cirkusziskolában, ahol az artistaművészeten túl a tánc és a színház világa felé is szenvedélyesen fordult. Kéz-egyensúlyozó számával számos nemzetközi cirkuszfesztivál díját elnyerte. 2002-ben – a háta mögött 1500 fellépéssel a Cirque du Soleil egyik legnépszerűbb műsorában, az Alegríában, a Cirque Éloize turnéelőadásaiban, valamint számos neves kabaréműsorban Németországban – 6 művészeti igazgatóval együtt társalapítója lett a montreali székhelyű 7 Fingers cirkuszművészeti kollektívának, amely világhírű produkcióiról híres az egész világon. A művészek saját előadásai, Broadway show-k, művészi együttműködések, olimpiai rendezvények, televíziós műsorok hordozzák a sokszínűség nagyköveteinek, a kortárs cirkuszművészet egyik legnépszerűbb képviselőjének, a 7 Fingers formációnak vitathatatlan jelét. Tétreault a legtöbb 7 Fingers show-ban társrendezőként működik közre, de a színpadon is feltűnik több produkcióban.

    Előadás hossza: 70 perc

     

    BEAVATÓ CIRKUSZI ELŐADÁSOK KÖZÉPISKOLÁSOKNAK

    A Fővárosi Nagycirkusz új kezdeményezéseként ősszel különleges beavató előadásokkal készül a középiskolás fiataloknak a megújuló cirkuszművészet jegyében. A cirkuszművészet megújulása számos útkeresési formát és lehetőséget kínál az alkotóknak. Három igazán egyedi szimbolikával rendelkező kísérleti produkció is helyet kap majd a repertoárban. A programot kiegészítő beszélgetések során a fiatalok betekintést nyerhetnek az előadások szimbolikájába, megismerhetik a cirkuszművészet formanyelvét, elmélyülhetnek e csodálatos művészeti ág interpretációs lehetőségeiben.

    Jegyárak:
    Egy előadás megtekintése esetén: 1 500 Ft
    3 különböző előadásra szóló bérlet: 3 000 Ft
    (Egyenes labirintus, RENGETEG – Looking Out, RÓMEÓ & JÚLIA)

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Ajánló


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016