• Program


    Reporter Slam: Brückner Gergely, Dezső András, Kálmán Attila, Katus Eszter, házigazda:Litkai Gergely

    Reporter Slam: Brückner Gergely, Dezső András, Kálmán Attila, Katus Eszter, házigazda:Litkai Gergely

    Dumaszínház est

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. június 11. szombat, 19:30

    A történetnek nincs ott vége, ahol a pont ki van téve.
    REPORTER SLAM – Nyomozásom története
    Tényfeltáró újságírók mesélnek legjobb riportjaik születéséről.

     Katus Eszter (Átlátszó) / Brückner Gergely (Telex) / Kálmán Attila (Investigate Europe) / Dezső András (HVG) 

     Házigazda: Litkai Gergely

     Német formátum. Először Magyarországon.

     A Dumaszínház és a Goethe Intézet közös produkciója

    Médiapartner: Ringier

     

    Reporter Slam – az újságírók

    Brückner Gergely

    Brückner Gergely 49 éves gazdasági újságíró, korábban nyomtatott lapok (Bank&Tőzsde, manager magazin, Figyelő), majd az Index, végül a Telex munkatársa. Fő érdeklődési területe a pénzügyi szféra, energiaszektor. Oknyomozó írásai több rangos elismerésben is részesültek már, többek között Soma-díjas, Pulitzer-emlékdíjas, öt alkalommal kapott Minőségi újságírásért díjat. Nős, két 13 éves fiú édesapja.

    Dezső András

    Dezső András a HVG, korábban pedig a "régi" Index újságírója. Területe a szervezett bûnözés. A magyar alvilágról szóló Maffiózók mackónadrágban és Magyar kóla, valamint a titkosszolgálati világot bemutató Fedôsztori címû bestseller könyvek szerzôje. 45 éves. Pulitzer-emlékdíjas, kétszeres  Soma-díjas.

    Kálmán Attila

    Kálmán Attila politikai újságíróként kezdte az újságírói pályáját 2014-ben a hvg.hu-nál. Később dolgozott a Népszabadságnál, a Mércénél, majd a 24.hu-nál. Többnyire politikai háttércikkeket, elemzéseket, szocioriportokat írt, majd egyre inkább oknyomozó anyagokat.Tavaly május óta az Investigate Europe nemzetközi oknyomozó csapat magyar riportere. Háromszor nyerte el a Minőségi Újságírásért díjat.

    Katus Eszter

    Katus Eszter az Átlátszó oknyomozó portál Országszerte rovatának szerkesztője, újságíró, a Mérték Médiaelemző Műhely állandó külsős szakértője. 2008-ban szerzett diplomát magyar-kommunikáció szakon a Pécsi Tudományegyetemen. 9 évig volt városi tudósító a Dunántúli Naplónál, közben középiskolai oktatóként is dolgozott egy alapítványi iskolában. 2017-től szabadúszoként írt a Magyar Narancsba, az Átlátszóra és a Mérték Médiaelemző Műhelynek, valamint alapító tagja volt a Szabad Pécsnek. 2019. június 1-től az Átlátszó újságírója, 2020 márciusától az Országszerte rovat szerkesztője.Szabadidejében a 7300.hu komlói híroldalt szerkeszti díjazás nélkül.

    Ajánlatunk


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Ajánló


    Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016